طراحی گرافیک
طراحی گرافیک یا شاید طراحی گرافیکی صدایی آشنا برای تمام کسانی است که به خوبی می دانند دنیای امروز اگر زیباتر از گذشته شده است این را مدیون افرادی است که خلاقیت و هنرهای خود را که بسیار ارزشمند است به دنیای امروز منتقل کرده اند و با استعداد و خلاقیتی که در این زمینه دارند باعث شده اند دنیای امروز ما به زیبایی هرچه تمام تر خود برسد و این زیبایی ها در نقش نقش تمام شاهکارهای هنری این افراد خلاق و مبتکر به خوبی دیده می شود.
با ما تا انتهای این مقاله همراه باشید تا شما را با بخشی از زندگی افراد این حوزه و راه های تبدیل شدن به یک طراح گرافیک آشنا نماییم ؛ همچنین با مفهوم طراحی گرافیک و اصطلاحات مورد نیاز آن آشنا شویم.
آنچه در این مطلب میخوانید:
مقدمه
از نظر فنی می توانیم بگوییم که طراحی گرافیک یعنی هنر ارتباط بصری از طریق عکس های متنی، نمادها و کارهای هنری که وظیفه انجام آن به عهده ی یک طراح گرفیک می باشد ؛ در واقع طراحی گرافیکی زمانی پدید آمد و از آن سخن گفته شد که این افراد توانایی های خود را با ما به اشتراک گذاشتند. باید بگوییم که طراحی گرافیک چیزی نیست که در سالهای اخیر بوجود آمده باشد بلکه در گذشته نیز وجود داشته است اما امروزه به اوج شکوفایی خود رسیده است
طراحی گرافیک چیست؟
گرافیک از ریشه کلمه یونانی گرافیکوس گرفته شده است. بدین معنی که گرافیک، نمایشی بصری روی یک سطح اطلاق میشود.
نظیر دیوارها، کاغذها، صفحه نمایش کامپیوتر یا حتی یک سنگ و غیره که در آن نوعی اطلاع رسانی، چهره نگاری یا سرگرمی وجود دارد.
تعریف AIGA
AIGA ، یک موسسه هنر گرافیکی در آمریکا است. از دیدگاه آنها، طراحی گرافیک یک فرآیند خلاقانه است که تکنولوژی و هنر را باهم تلفیق می کند. این کار باعث می شود بین ایده ها ارتباط برقرار شود. طراح، با مجموعه ای از ابزار های ارتباطی متنوع سر و کار دارد. او با این کار سعی دارد تا به وسیله ی بهترین راه های انتخابی خود، پیامی را از فرستنده به مخاطبان آن منتقل کند. ابزار های اصلی در این کار تصاویر و تایپوگرافی هستند.
کار اصلی یک طراح گرافیک
طراحان گرافیک، مفاهیم بصری را با استفاده از نرم افزار کامپیوتری و یا دست ایجاد می کنند. آنها با این کار سعی دارند تا ایده های الهام بخش خود را پیاده سازی کنند و در اطلاع رسانی و ارتباط با مصرف کنندگان و زیباسازی دنیای پیرامون استفاده کنند. آنها طراحی و توسعه هویت بصری شرکت ها و موسسات و کسب و کار های بزرگ و کوچک در اختیار دارند. خلق دنیایی زیبا از رسالت های یک طراح گرافیک است.
بیشتر بخوانید: درآمد رشته گرافیک
بخش های اصلی هنری طراحی گرافیک
در زیر به چند بخش اصلی هنری طراحی گرافیک اشاره کرده ایم و تنها به توضیحی مختصر پیرامون آن اکتفا کرده ایم
هنر های بصری
شامل چیزهایی مانند عکاسی و تصویر برداری می شود.
تایپوگرافی
هنر یا فرآیند تنظیم، ترتیب بندی و یا طراحی حروف می شود.
بیشتر بخوانید: تایپوگرافی چیست؟ همه چیز راجب تایپوگرافی
صفحه آرایی
تنظیم المنت های بصری در یک صفحه چاپ شده است.
از هرکدام از این سه مهارت سالهاست که استفاده می شود. در واقع تاریخ پیدایش طراحی گرافیک به خیلی قبل تر از آنچه که فکر می کنید بر می گردد.
طراحی گرافیک از گذشته تاکنون
ظهور اولین طرح های گرافیکی
اولین استفاده از ارتباط بصری انتقال ایده ها است. یک نمونه آن نقاشی های درون غارها است که به حدود 15000 سال پیش از میلاد مسیح برمی گردد. مطمئنا آنها به این کار طراحی گرافیک نمی گفتند، ولی ایده اصلی کار یکی است. خطوط تصویری، نمادها و دست خط ها ترکیب شده اند تا یک داستانی را روایت کنند یا پیامی برسانند. امروزه نیز به همین ترتیب است.
اولین ابزارها برای ساده سازی طراحی
اما حال جلوتر می رویم یعنی 105 سال قبل از میلاد مسیح. یک سیاستمدار چینی به نام سایلون اولین نوع کاغذ را اختراع کرد. این اختراع منجر به تشکیل اولین شکل های چاپ شد. کاغذ، کشیدن آثار هنری و نوشتن متن هارا خیلی ساده تر کرد.
اما نقطه اصلی دنیای طراحی یوهان گوتنبرگ در سال 1450 بعد از میلاد است. گوتنبرگ دستگاه تایپ متحرک را ساخت. بدین ترتیب دیگر لازم نبود به صورت دستی چیزی را نوشت.
بیشتر بخوانید: تاریخچه طراحی لوگو
توسعه طراحی گرافیک در دوران معاصر
البته طراحی همینطور تا چند قرن بعد نیز تکامل پیدا کرد. در سال 1920 شکل واقعی طراحی توسط یک خطاط و نقاش به نام ویلیام ادیسون دیگینز ساخته شد. مقالاتی نیز در مورد هنر طراحی گرافیک، یعنی طراحی مدرنی که امروزه آنرا میشناسیم نوشته است. لازم به ذکر است که اصطلاح گرافیک را دیگینز برای اولین بار در سال 1922 به کار برد.
در سال 1969 مهندس داگلاس انگلبارت چیز کوچکی به اسم ماوس اختراع کرد. ماوس، بعدا منجر به بزرگترین جهش صنعتی شد.
در سال 1984 اپل یک ماشین کوچک به اسم مکینتاش را عرضه کرد. نحوه کار طراحی بعد از آن تغییر کرد و عصر طراحی گرافیک برپایه کامپیوتر های مدرن شروع شد. در چند دهه بعد طراحی به شدت تکامل پیدا کرد. تکنولوژی قابل دسترس تر شد و برای همین افراد خیلی بیشتری با این هنر آشنا شدند. و بالاخره به جایی که امروز هستیم رسیدیم. اطرافمان را آگهی ها، پوسترها، طراحی بسته بندی ها و سنبل های نمادینی احاطه کرده اند. همه این ها احساساتمان را تحریک میکنند. به آنها رسمیت می دهند و خواسته های روزانه مان را برطرف می کنند.
اضافه شدن طراحی گرافیک به بخشی از تجارت پول دنیا
در دهه 1970 این حرفه به قدری اهمیت و رشد پیدا کرد که در نهایت طراحی گرافیک به بخشی از دنیای تجارت پول بدل شد. تمام سازمانها و موسسات و شرکت ها و حتی کسب و کار های محلی و بسیار کوچک، خود را نیازمند یک هویت بصری دانستند. بدین ترتیب طراحان گرافیک به تدریج جهت بازاریابی محصولات و خدمات و خلق تصاویر و زیبا سازی برند یک کسب و کار ، به کار فراخوانده شدند.
بیشتر بخوانید: برندسازی چیست؟
آموزش طراحی گرافیک
یکی از حوزه هایی که امروزه تاثیر آن بر روی دیگر کسب و کارها مشاهده می شود، طرح های گرافیکی خلق شده توسط طراحان گرافیک می باشد. از همین رو با تعداد تقاضا برای خلق اثرهای زیبای گرافیکی برای سایت ها ، پوسترها ، بنرها و … افراد علاقه مند به آموزش طراحی گرافیک بیش از پیش شده اند.
البته باید بگوییم این امر کاملا طبیعی است و برای حوزه ای که هر روزه زیباتر و پر مخاطب تر می شود ، قطعا افراد تمایل به یادگیری آن خواهند کرد.
اگر شما نیز تمایل دارید تا طراحی گرافیک را به صورت حرفه ای آغاز نمایید باید بگویم مسیر درستی را در پیش گرفته اید و می توانید در این زمینه و گرفتن پروژه های گرافیکی بسیار عالی عمل کنید.
دوره های آموزش طراحی گرافیک که توسط ما انجام می شود ، شامل آموزش های تمامی نرم افزارهای گرافیکی می شود. زمانی که شما آموزش های طراحی گرافیکی ما را سپری کنید می توانید با خیال راحت پروژه های تجاری گرفته و آنها را انجام دهید.
یادگیری و آموزش رشته گرافیک می تواند شما را به درآمد قابل قبولی در ماه برساند
سر فصل های دوره آموزش طراحی گرافیک پارماتیک
0- قبل از شروع دوره ی آموزش گرافیک ، در درس ها و جلسات اول شما را با دنیای شگفت انگیز گرافیک آشنا می کنیم و از زیبایی های این حوزه شگفت آور برایتان می گوییم.
1- در قدم بعدی یعنی قدم اول آموزش طراحی گرافیک ما اصول و مبانی طراحی گرافیک را به شما آموزش می دهیم( این بخش شاید کمی تئوری بنظر برسد اما شما را برای یادگیری هرچه بیشتر آماده می کند.
2- در قدم دوم به سراغ یکی از معروف ترین نرم افزارهای حوزه گرافیک ، یعنی آموزش فتوشاپ خواهیم رفت و به شما یاد می دهیم چگونه فتوشاپ را یاد بگیرید و در ابتدا به یک متخصص کاملا حرفه ای در فتوشاپ تبدیل شوید و بعد از آن نحوه کسب درآمد از فتوشاپ را به شما خواهیم آموخت.
3- در قدم سوم به سراغ نرم افزار ایلیستریتور که شباهت بسیار بالایی به فتوشاپ دارد می رویم. در این جلسات نه تنها شما یاد می گیرید که چگونه از ایلیستریتور استفاده کنید بلکه کمی از چاشنی خلاقیت نیز به شما اضافه می شود.
4- در قدم بعدی که شما مسلط به دو نرم افزار گرافیکی شده اید ما برایتان کلاس های خلاقیت داریم تا بتوانید همانند یک طراح گرافیک فکر کنید ، ایده پردازی کنید ، طرح هایتان را بر روی نرم افزار اجرا کنید و در نهایت یک خروجی کاملا زیبا تحویل دهید.
5- اما در این قسمت که بر خلاقیت ما اضافه شده به سراغ طراحی لوگو و آرم های مختلف خواهیم رفت. آرم هایی که می تواند درآمد های بسیار بسیار بالایی را برای شما به همراه داشته باشد. در این قسمت اصول و تمامی نکات طراحی لوگو به شما آموزش داده می شود تا بتوانید به یک حرفه ای تمام عیار تبدیل شوید. همچنین برخی نکات ثبت لوگو نیز به شما گفته خواهد شد.
6- بعد از یادگیری درس ها ، حالا کار را کمی تخصصی تر می کنیم و به شما یاد می دهیم چگونه کارت ویزیت های حرفه ای ، پوستر ، بروشور ، ست اداری و هزاران چیز دیگر را برای مشتریان خود طراحی کنید
7- بعد از اینکه در تصویر به مهارت رسیدید به صورت دنیای ویدیویی میرویم و شما را با نرم افزارهای افتر افکت و پریمیر آشنا می کنیم و به شما خواهیم آموخت که چگونه در این نرم افزارها ، ویدیوها را با بالاترین کیفیت و خلاقیت مثال زدنی ادیت و ویرایش کنید. با انواع پروژه های آماده و نحوه استفاده از آنها شما را آشنا می کنیم. به شما یاد می دهیم که چگونه ویدیوهایی که در پرده سبز گرفته می شوند را ادیت کنید و جلوه های ویژه به آن اضافه کنید
برای شرکت در دوره های آموزش طراحی گرافیک با کارشناسان ما تماس بگیرید
اهمیت طراحی گرافیک در دنیای کنونی
برای چند لحظه چشمان خود را ببندید. دنیایی را تصور کنید که هیچ طراحی گرافیکی در آن وجود نداشته باشد. چه به شکل گذشته و چه به شکل امروزی. حتما شماهم به این نتیجه می رسید که حتی تصور دنیای بدون رنگ هم بسیار سخت است. دنیایی بدون اشکال، خطوط، رنگ های و سایر جلوه های بصری دیگر.
اهمیت طراحی گرافیک آنقدر بالا است که می توان به این نکته اشاره کرد، امروزه همه شهرها زیبایی خود را مدیون طراحی گرافیک هستند. جایی که هویت (لوگو و نام تجاری )، انتشارات(مجله ها و روزنامه ها و کتاب ها)، تبلیغات چاپ، پوستر ها، بیلبوردها، گرافیک وب سایت و عناصر، اپلیکیشن ها، جلوه های بصری رسانه های تصویری، علائم و بسته بندی محصولات و غیره، همه و همه بدون گرافیک چیزی خسته کننده ای بیش نبود.
این طراحی گرافیک است که به دنیای ما هویت بصری می دهد. با احساسات و ادراک انسان ها بازی می کند. و عمیق ترین تاثیرات را روی آنها می گذارد.
ارزش کار و توانایی های یک طراح گرافیک
همانطور که تاکنون به این مساله پرداخته ایم، ارزش و اهمیت حرفه ی طراحی گرافیک بسیار فراتر از آن چیزی است که تصورش را می کنیم. بنابراین کسی که خود را به عنوان یک طراح گرافیک می داند باید از توانایی های بسیار بالایی برخوردار باشد. چرا که بخش عمده ای از دنیای تجارت و دنیای بصری در دسان این علم است.
علیرغم باور عموم شغل طراحی گرافیک نه تنها آسان نیست بلکه سختی ها و پیچیدگی های مخصوص خودرا نیز دارد. به طور خلاصه طراحی گرافیک یک کار بسیار بسیار پر ارزش است. در عین حال که کاری سخت و ظریف نیز هست. ولی با این حال همواره درآمد یک طراح گرافیک در ایران و چه در جهان همواره پایین تر از آنی است که این کار ارزش آن را دارد. با این حال کسانی هم هستند که توانسته اند با داشتن مهارت های گرافیک همچون طراحی لوگو ، طراحی کارت ویزیت ، طراحی پوستر ، طراحی تراکت ، طراحی جلد کتاب و … به درآمد های بسیاری دست پیدا کنند.
همچنین بسیاری از وب سایت ها اکنون به دنبال گرافیست های حرفه ای می باشند که بتوانند سایت آنها را به زیبایی هرچه تمام تر طراحی کند. به عنوان مثال در نظر بگیرید شما یک شرکت طراحی سایت هستید و می خواهید برای یکی از صفحات خود ( به عنوان مثال طراحی سایت در ارومیه ) زیبایی های گرافیکی نیز اضافه کنید تا با استفاده از آن بتوانید مشتریان بیشتری را برای سایت خود بدست آورید، مسلما در اینجا ، کار یک طراح گرافیک به وضوح حس خواهد شد و ارزش کار آن بیش از پیش نمایان خواهد شد.
طراحی گرافیک؛ یک بازی جذاب
در واقع طراحی گرافیک چیزی است که شما می خواهید. زیبایی آن نیز به همین است. هرکسی برای پیاده کردن ایده های خاص خود، روش خود را دارد.
هر طراح گرافیک دوست دارد تا با استفاده از روش های خود، بهترین راه را برای انتقال پیام برگزیند. او نه تنها از این کار خسته نمی شود، بلکه حس شادابی و سرزندگی را حین انجام حرفه اش دارد.
طراحی گرافیک مانند یک بازی است. این یکی از وجه هایی است که این هنر را از سایر جدا می کند.
لایه بندی و کنار هم چیدن المان ها، و تصاویر شبیه به یک پازل است. با این تفاوت که ما هیچ تصویر آماده ای از طرح نهایی نداریم. اینگونه است که قدرت تخیل یک طراح وارد میدان میشود و زیباترین تصورها را از طرح نهایی به طراح میدهد.
کار کردن با لایه ها، المان ها، متن ها و… و قرار دادن آنها کنار یکدیگر، همانند یک بازی لذت بخش برای طراح گرافیک است. بازی ای که در آن به دنبال خلق یک زیبایی برای جهان اطرافش است.
راه تبدیل شدن به یک طراح گرافیک عالی
برای اینکه به یک طراح عالی تبدیل بشوید، باید روابط عمومی بالایی داشته باشید. قابلیت به کار بردن کلمات و تصاویر ساده را داشته باشید. شما باید بتوانید آنها را به پیام های با معنی برای مخاطب تبدیل کنید.
هدف شما به عنوان یک طراح باید این باشد که به ارائه های بصری نظم و وضوح بدهید. رسالت طراحی گرافیک این است که کاری کنید تا درک این اطلاعات برای بیننده ساده تر باشد.
با پشرفت مداوم تکنولوژی هم شما باید به عنوان یک طراح گرافیک پیشرفت کنید. این خیلی مهم است که همیشه به روز باشید و کار با تکنولوژی های جدید را یاد بگیرید. با این کار شما می توانید خودتان را با نیازهای روز مشتریان وفق بدهید. طراحانی که پیشرفت نمیکنند نمیتوانند موفق بشوند. به همین سادگی!!!
همین امروز با پارماتیک به یک طراح گرافیک حرفه ای تبدیل شوید
امیدوارم تا به اینجای مقاله خسته نشده باشید چراکه می خواهیم یک پیشنهاد جذاب برای شما داشته باشیم. اگر به طراحی گرافیک علاقه مند هستید می توانید در دوره های ویژه پارماتیک شرکت کرده و پس از گذراندن دوره های آموزشی ای که ما برای شما در نظر گرفته ایم به یک طراح گرافیک حرفه ای تبدیل شوید.
برای اطلاع از این موضوع که کلاس ها چه زمان برگزار می شود و اطلاعات کلی دوره می توانید با همکاران ما در تماس باشید.
مهارت های مورد نیاز برای تبدیل شدن به یک طراح گرافیک
راه تبدیل شدن به یک طراح هیچگاه آسان نبوده و نیازمند کسب جمعی یک سری از مهارت ها هست که در اینجا به معرفی برخی از آنها می پردازیم.
در ادامه به بررسی نرم افزارهای طراحی لوگو و گرافیک خواهیم پرداخت که برای طراحی به آنها نیاز دارید.
Adobe (ادوبی)
شرکت ادوبی، یک شرکت تولید نرم افزارهای کامپیوتری است که اکنون در آمریکا مستقر است. این شرکت بخاطر توسعه نرم افزارهای ویرایش تصویر و ویدیو، تولید تصویر و انیمیشن و نرم افزارهای سند قابل حمل پی دی اف به معروفیتی در سطح جهانی دست یافته است. ادوبی با تولید این نرم افزارها، تحول شگرفی را در صنعت گرافیک، تصویر، فیلم و متن و… ایجاد کرده است.
شما با یادگیری نرم افزارهای این شرکت (آن هم به صورت کاربردی، نه صفر تا صد) می توانید به راحتی مشغول طراحی گرافیکی شوید یا انیمیشن بسازید و یا فیلم تدوین کنید و هزاران کار دیگری که مربوط به حوزه تصویر و صدا می باشد را انجام دهید.
در زیر تعدادی از نرم افزارها را که نیازمند یادگیری است را معرفی میکنیم:
- فوتوشاپ
- ایلیستریتور
- افترافکتس
- پریمیر
- آدیشن
- اکس دی
- ایندیزاین
شما می توانید با فراگیری این نرم افزارها و پیدا کردن تبحر در کار با آن ها، یک طراح گرافیکی باشید که همه به دنبال کار کردن با او هستند.
شما می توانید از آموزش های کاربردی، سریع و جذاب سایت ما در بخش ویدیو های آموزشی استفاده کنید.
خلاقیت و تفکر گرافیکی
شما هر چقدر هم به نرم افزار های گرافیکی و ویدیویی تسلط داشته باشید، بدون خلاقیت و تفکر گرافیکی تقریبا هیچ هستید. هر طراح گرافیکی باید ذهنی خلاق داشته باشد تا بتواند هر نیازی که مشتری داسته باشد را برای او فراهم کند. شما میتوانید با مراجعه به بخش مطالب گرافیک وبسایت مقاله های متعددی را در ارتباط با افزایش خلاقیت در طراحی گرافیک و تقویت تفکر گرافیکی را مطالعه بفرمایید.
مشاغل موجود برای یک طراح گرافیک
در اینجا یک لیست از مشاغل طراحی گرافیک را میاوریم که با یادگیری این علم بدست می آید
- طراح چند رسانه ای یکی از رایج ترین شغل های طراحی گرافیک است
- طراح وب و…
- طراح هویت و نام تجاری و…
- طراح لوگو و…
- طراح فلش و…
- خلاقیت، هنرمندی و…
- ویرایش عکس، هنرمند فوتوشاپ و…
- هنرمند صفحه آرایی و…
سخن پایانی
طراحی گرافیک یک دنیای بی پایان و تمام نشدنی است. اگر قصد دارید یک طراح گرافیک تمام عیار شوید، معطل نکنید و از همین حالا شروع کنید. بی شک شما یکی از بهترین علوم را برای فراگیری انتخاب کرده اید. در ضمن می توانید برای فراگیری کاربردی طراحی گرافیک، از دوره های طراحی گرافیک وبسایت که به زودی برگزار می شود استفاده نمایید
جمع بندی
به انتهای مقاله طراحی گرافیک رسیدیم و یاد گرفتیم که طراحی گرافیک چیست و دنیای امروز چرا تغییرات خود از لحاظ زیبایی بصری را مدیون این بخش بزرگ است.
همچنین دانستیم که طراحی گرافیک تنها مختص به سالهای اخیر نیست و در سالهای دور نیز وجود داشته است و امروز به رشد و شکوفایی خود رسیده است همچنین با یکدیگر بررسی کردیم که چگونه می توانیم یک طراح گرافیک خوب باشیم و راه های ورود به دنیای گرافیک را بازگو کردیم. شما را با شرکت ادوبی آشنا کردیم و نرم افزارهای این شرکت که کمک بسیاری در زمینه طراحی گرافیک می کند را به شما معرفی کردیم.
ما به صورت کلی در این مقاله سعی داشتیم تا حرفه و علم طراحی گرافیک را به صورت کامل معرفی کنیم و به ارزش های این کار بپردازیم. و به صورت کلی بتوانیم راه تبدیل شدن به یک طراح گرافیک را نشان شما عزیزان بدهیم. امیدواریم که از خواندن این مقاله لذت برده باشید. و حتما پیشنهاد می کنیم برای پیشرفت خود سایر مقاله هایی که توسط تیم پارماتیک معرفی می شود را حتما مطالعه نمایید.
در آخر نیز از شما میخواهیم این مقاله را با تمام افرادی که فکر می کنید به آن نیاز دارند به اشتراک بگذارید و نظر خود را راجب این مقاله در بخش کامنت های سایت با ما به درمیان بگذارید.
سوالات متداول
1- ✅ دوره آموزش طراحی گرافیک جامع است؟
✅ بله – دوره آموزش گرافیکی که در نظر گرفته شده برای همه افراد مفید است و از همان ابتدا تا زمانی که شما تبدیل به یک طراح گرافیک حرفه ای شوید ، شما را راهنمایی می کند. همچنین در این دوره جامع نحوه کسب درآمد از حوزه گرافیک نیز به صورت کامل بیان می شود تا هنرجوها در سریع ترین زمان به درآمد برسند.
2- ✅ بعد از آموزش ها میتونم درآمد داشته باشم؟
✅ مسلما هیچکس نمیتونه این موضوع رو تضمین کنه و همه چیز بستگی به تلاش های خود شما داره. اما با توجه به نتایج هنرجوهای قبلی میتونیم این وعده رو بدیم که اگه شما هم از پشتکار خوبی برخوردار باشیدد و تمامی آموزش ها رو خیلی خوب یاد گرفته باشید میتونید به درآمدهای خیلی خوبی هم دست پیدا کنید.
3- ✅ چگونه می توانم ثبت سفارش کارهای گرافیکی را انجام دهیم؟
✅ برای ثبت کارهای گرافیکی می توانید با کارشناسان پارماتیک تماس بگیرید تا کارهای گرافیکی شما را با بالاترین کیفیت و در زمان مشخص برای شما طراحی نمایند.
4- ✅ اگه طرحی که میخوام رو نتونستید طراحی کنید چی میشه؟
✅ طرح هایی که طراحی میشن با توجه به توضیحات و سبک و سلیقه ای که داشتید طراحی میشن. اما در هر صورت و بخاطر اختلاف نظر هایی که ممکنه وجود داشته باشه ، ما امکان 30درصد ادیت روی طرح نهایی رو قرار دادیم تا اگه از طرحی که برای شما طراحی شده خوشتون نیومد ، امکان ویرایش داشته باشید. اما تا به الان به جز چند مورد انگشت شمار تمامی طرح های ما مورد رضایت کارفرماها قرار گرفته و همه راضی بودن.
5- ✅ فایل های لایه باز رو بعد از اتمام کار میتونم تحویل بگیرم؟
✅ نه متاسفانه این امکان وجود نداره – طبق قوانینی که وجود داره یک طراح گرافیک این حق رو داره که هیچ فایل لایه بازی رو برای مشتری ارسال نکنه . فایل نهایی که کارفرما دریافت می کنه فایل بسته و نهاییه . البته این موضوع رو هم باید اشاره کنیم در بعضی از موارد خیلی خاص و با پرداخت جداگانه هزینه برای فایل های لایه باز این امکان وجود داره. البته فایل های طراحی شده لوگو و وکتور به صورت فایل لایه باز تحویل داده می شوند.
6- ✅ امکان پرداخت بعد از اتمام کار وجود داره؟
✅ نخیر – طرح هایی که برای شما آماده میشن ، مدت زمانی برای ایده پردازی ، اجرا ، و موارد دیگه صرف میشه و به هیچ وجه این امکان فراهم نیست که بعد از اتمام کار پرداخت انجام بشه و تمامی پرداخت ها طبق قوانین شرکت پرداخت میشن
7- ✅ هزینه های طرح های گرافیکی به چه صورت پرداخت میشه؟
✅ با توجه به نوع پروژه ای که میخواید 50 تا 80 درصد از مبلغ پروژه از شما گرفته میشه و مابقی مبلغ بعد از انجام کار دریافت میشه. ابتدا فایل با کیفیت پایین تر برای شما فرستاده میشه و اگه مورد تایید شما بود مابقی مبلغ رو واریز می کنید و فایل نهایی برای شما ارسال میشه
مطالب زیر را حتما مطالعه کنید
چگونه یک فتوشاپ کار حرفه ای شویم؟
مسکات چیست و چه تاثیری در برند دارد؟
37 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
سلام من خیلی به مستند سازی و ساخت ویدیو و ادیت علاقه دارم نمیدونم از کجا باید شروع کنم ؟
سلام
من الان یه دبیرستانی هستم و دلم میخواد کنار رشته انسانی ، وارد کار طراحی هم بشم و بهش علاقه دارم ،
میخواستم بدونم باید چیکار کنم تا موفق بشم و چطوری باید شروع کنم ؟
سلام متین جان
اول زمینه ای که میخوای توی اون فعالیت کنی رو پیدا کن، بعدش کار با نرم افزارهارو یاد بگیر (فتوشاپ، ایلاستریتور، افتر افکت، پریمیر و …)
تا میتونی نمونه کار برای خودت آماده کن و هر روز کارتو بهتر از قبل کن
بعدش میتونی به درآمدهای خیلی خوبی برسی
طراحی گرافیک اصطلاحی عام برای حرفهای متشکل از طراحی حروف، تصویرسازی، عکاسی و چاپ به منظور ارائه اطلاعات یا آموزش است. این اصطلاح را نخستین بار ویلیام ادیسون دیگینز در سال ۱۹۲۲ به کار برد. با این حال فقط از جنگ جهانی دوم به بعد بود که کاربرد آن فراگیر و رایج شد.
سلام
من لیسانس نرم افزارم و برای شغل میخوام گرافیک رو شروع کنم ولی نمیدونم از چی شروع کنم و بهترین درامد گرافیک توی چه شاخه ایه؟
برای انتخاب شغل گرافیک راهنماییم کنید تشکر
سلام و احترام
برای دریافت مشاوره تخصصی لطفا با شماره 02128422650 تماس بگیرید
سلام دوست من، بنده آرش فرشاد هستم و 10 ساله که دارم گرافیک کار میکنم. مطلب کامل و جامعی بود، استفاده کردیم. مرحبا
موفق باشید دوست عزیز
سلام ببخشید من دیپلم فنی حرفه ای کامپیوتر دارم و از بچگی یه استعداد ذاتی تو نقاشی داشتم.. حقیقت اول میخواستم رشته گرافیک رو بزنم اما بخاطر هزینه های بالایی که برای خانواده م داشت صرف نظر کردم و رشته کامپیوتر رو انتخاب کردم. اما در حال حاضر دلم میخواد تو رشته گرافیک ادامه تحصیل بدم. می خواستم بدونم شرایط دانشگاه برای کسی که از رشته ی دیگه وارد این رشته ی هنری میشه چطوره و از لحاظ هزینه همچنان مثل دوران هنرستان هزینه های بالایی باید متقبل شد؟ بغیر از علاقه یکی دیگه از هدف هام برای این رشته اینه که نقاشی و طراحیم رو تقویت کنم و اصول کار رو یاد بگیرم و بعد از طریق اموزشگاه برم سراغ دیجیتال پینتینگ و بیشتر تو این زمینه مشغول به کار شم..
و یه سوال دیگه اینکه.. ایا اصلا امکانش هست به جای دانشگاه از طریق اموزشگاه اقدام به یادگیری نقاشی کرد؟ اموزشگاهایی که مدرک میدن فقط مدرک دیپلم میتونن بدن؟ برای مدرک کاردانی و … باید حتما از طریق دانشکده اقدام کرد؟
سلام
اتفاقا رشته گرافیک یکی از رشته هاییه که میتونید ازش درآمد خیلی خوبی داشته باشید. البته به شرط اینکه توی این رشته به تخصص کافی برسید. همین الان و توی مجموعه ما افراد جوان و با انگیزه ای هستن که درآمدهای خیلی خوبی دارن و اتفاقا از همین سن هم شروع کرده بودن.
تو دوره جامع آموزش طراحی گرافیک به صورت کامل بعد از اینکه تخصصهای گرافیک به شما آموزش داده شد، چند جلسه برای جذب مشتری و بازاریابی بهتون یاد میدیم که به واسطه اون بتونید درآمدهای خیلی خوبی داشته باشید.
سلام خسته نباشید
من کلا از بچگی طراحی و نقاشیم اصلا خوب نبوده ولی خب علاقه زیادیم دارم که بتونم طراحی کنم
بنظرتون منم میتونم تو این حوزه موفق بشم با توجه به استعداد نداشتم؟
سلام محمدرضا جان
چرا که نه؟!؟
به تلاش و پشتکار میتونی توی این حوزه خیلی موفق بشی
سلام و خسته نباشید خدمت شما ، ممنون از اطلاعات جامعی که قرار دادید … فقط راه تماس با کارشناس چجوریه؟
سلام. وقتتون بخیر
از شماره های زیر برای ارتباط با کارشناس های ما میتونید استفاده کنید.
02128421578 – 02128422678 – 02128422650
سلام
ممنون از اظلاعات خوبتون
من خیلی علاقه به طرای گرافیک دارم و الان در مقطع دبیرستان هستم. خواستم ببینم دوره ی شما یا هر دوره ی انلاین دیگه ای میتونه جای دانشگاه رو بگیره تا بجای اینکه من سه سال دیگه تازه وارد دانشگاه بشم و اونجا هم چند سال اموزش ببینم خیلی زودتر یادگیری رو شروع کنم؟ با توجه به اینکه مهارت هم الان خیلی اهمیتی بیشتری نسبت به مدرک داره
سلام دانیال جان
مباحث دانشگاه نمیدونم چقدر میتونه کمکت کنه. اما دوره های ما خیلی سریع باعث میشه که رشد کنی و این هم به دو دلیله:
1- پارماتیک با مشتریای زیادی سر و کار داشته و دقیقا خواسته های مشتریو میشناسه
2- با توجه با شرایط بازارکار، آموزشها طراحی و تولید شدن و این یعنی مباحث اضافه و بدرد نخور تو دوره های جامع و خصوصی ما جایی نداره
واسه اینکه از شرایط دوره ها خبردار بشی میتونی با شماره 09059273264 تماس بگیری
خیلی ممنون از سایت مفیدتون سایت خیلی خوبی دارین
سلام خسته نباشید
ایا کسی که میخواد از صفر طراحی گرافیک رو اموزش ببینه لازمه طراحی روی کاغذش خوب باشه و دوره طراحی با دست ببینه یا نه میشه حتی اگر نقاشی و طراحی ضعیفی داره از طریق نرم افزارهای مذکور ب بک طراح گرافیک عالی تبدیل شه؟
سلام. نه حتما نیازی نیست که طراحی روی کاغذ رو بلد باشید. اما طراحی روی کاغذ میتونه کمک بیشتری به شما بکنه. هرچند اگه به نرم افزارا تسلط کافی داشته باشید و خلاقیتتون خوب باشه میتونید به طراح خیلی خوبی تبدیل بشید.
تو دوره ی جامع آموزش گرافیک پارماتیک کسایی بودن که اصلا با این حوزه آشنا نبودن اما بعد از دوره واقعا کارشون عالی شده بود.
سلام برای من سوال شده که نقاشی و سیاه قلم و این سبک ها جز طراحی گرافیکی نمیشه!؟ من امسال انتخاب رشته دارم و خیلی علاقه به این سبک و ایده های نقاشی خوبی تو سرم هست باید چه رشته ای برم!؟
سلام نگار عزیز
رشته گرافیک شاخه های خیلی زیادی داره که نقاشی سیاه و سفید هم جزئی از اون به حساب میاد. باید ببینی که خودت بیشتر به چی علاقه داری.
خود نقاشی شاخه های مختلف مثل طراحی چهره و … داره
برای اینکار باید رشته گرافیک رو انتخاب کنی
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت پارماتیک
من مقاله مربوط به طراحی گرافیک شما رو مطالعه کردم در آخر شما گفتین دوره ی جامع طراحی گرافیکی خواهید گذشت. مشتاقم که بدونم کدام نرم افزارهای گرافیکی در این دوره تدریس خواهند شد؟
و همچنین دوره ی فتوشاپ شما به نظر خیلی تکمیل میاد، لطفا چند فیلم رایگان از نمونه ی آموزش هاتون قرار بدید ببینیم بعد تصمیم به خرید بگیریم، راستی دوره های پریمیر و افترافکت هم میزارین تو سایتتون؟
سلام خانم مرادی
تو دوره جامع طراحی گرافیک ، بیشتر نرم افزارهای ادوبی با شما کار میشه و فقط بحث نرم افزار مطرح نیست. تو این دوره درباره خلاقیت ، فن بیان و نحوه صحیح صحبت کردن با مشتری ، گرفتن پروژه و کلی چیز دیگه صحبت میشه.
ویدیوهای دوره رایگان فتوشاپ هم داره آماده میشه و بزودی داخل سایت قرار داده میشه
بله این دوره ها هم به زودی به بخش آموزش های سایت اضافه میشه
یک سوال داشتم ازتون. میخاستم بدونم از این نرم افزارهای گرافیکی که معرفی کردین با کدوم میشه در زمینه تدوین فیلم و یا ساخت یک ویدیوی حرفه ای استفاده کرد؟ باتشکر از متن خوبتون
سلام سهیل عزیز
برای اینکه بتونی تدوین و ادیت حرفه ای داشته باشی باید از افترافکت و پریمیر استفاده کنی
مقاله کاملی از لحاظ گرافیک بود اما اگه نرم افزارهای گرافیکی که معرفی کردین رو هم مختصر توضیح میدادین بهتر میشد
مثلا من که میخام یه قالب سایت طراحی کنم از فتوشاپ استفاده کنم یا ایلاستریتور؟ ممنون میشم اگه راهنماییم بکنید
سلام محسن جان
نظرت متینه و تو برنامه آپدیت این مقاله حتما توضیحات مختصر نرم افزارهارو هم قرار میدیم
برای اینکه بخوای طراحی قالب سایت انجام بدی بهتره از نرم افزار adobe xd استفاده کنی که مختص طراحی ui/ux هستش
اما بین فتوشاپ و ایلاستریتور ، من خودم فتوشاپ رو ترجیح میدم
با عرض سلام و خسته نباشید. من میخواستم برای یک گیم که میخام برای گوشی بسازم، طراحی گرافیگی انجام بدم. میشه راهنمایی کنین از کدوم نرم افزار گرافیکی استفاده کنم که کیفیت بهتری داره و سریعتر بتونم یاد بگیرم که یک طراحی حرفه ای بکنم؟
سلام علی جان
برای ساخت بازی تو گوشی های موبایل معمولا از نرم افزاریی مثل unity استفاده میشه که اگه بخوای خیلی حرفه ای بازی بسازی ، نیازه برنامه نویسی بلد باشی که تاجایی که من اطلاع دارم اگه c# یا جاوا اسکریپ بلد باشی میتونی کارای خودت را راه بندازی
خسته نباشید خیلی خوب بود، تنها سایتی بود که درمورد طراحی گرافیک این قدر راحت و روون تونستم ازش یاد بگیرم. بازم دستتون درد نکنه
خواهش می کنم علیرضا جان
امیدوارم همیشه موفق باشی
سلام
من میخوام شروع کنم به یادگیری بخش های گرافیکی و علاقه زیادی هم به این بخش دارم ، همونطور که خودتون بهتر از من میدونید گرافیک شاخه های زیادی داره و بخش های مختلفی هستن که میشه از طریق اون کسب درآمد کرد.
من بیشتر هدفم این بود که نرم افزارهای گرافیک مثل فتوشاپ و ایلستریتور رو یاد بگیرم بعد برم سراغ آموزش های دیگه
میخواستم نظر شمارو بپرسم و اگه بشه چندتا دوره خوب برای طراحی گرافیک معرفی کنید
ممنونم
قبل از اینکه بخواید چیزیو شروع کنید بهتره دلیلش رو بدونید ، که چرا فتوشاپ یا چرا نرم افزارهای دیگه.
درمورد دوره های همکارای ما که هستن نمی تونم نظری بدم چون هرکدوم نکات مثبت و آموزنده خیلی خوبی دارن و البته بعضی ها هم خب خوب نیستن و اینکه کدوم خوبه یا نه من نمی تونم اظهار نظری داشته باشم.
برای کلاس های خصوصی هم به همین طریقه و خود ما کلاس های خصوصی آموزش های گرافیک رو داریم
خیلی ممنون از مطلب خوبتون . یه سوال داشتم فقط ؟ من میخوام طراحی لوگو و کارت ویزیت ، بروشور و اینجور چیزا یاد بگیرم . به نظرتون فقط فوتوشاپ و ایلیستریتور یاد بگیرم کافیه ؟؟؟؟؟
سلام.
مسلما نرم افزارها فقط کارهای شمارو انجام میدن و برای طراحی نیاز دارید که بتونید کارهارو قبل از نرم افزار رو کاغذ اجرا کنید.
ولی فتوشاپ و ایلوستریتور تا حد خیلی زیادی تو این زمینه بهتون کمک میکنه
سلام ، من دیپلم ریاضی دارم و دانشگاه نرفتم هنوز ، ۱۹ سالمه و میخوام طراحی گرافیک یا طراحی انیمیشن یاد بگیرم میخواستم بدونم این دوره هارو بگیرم بهتره یا باید دانشکده و کنکور ثبت نام کنم ؟
مطالب جالبی بود .
awliii mrc