آموزش طراحی سایت
آموزش طراحی سایت مدتی است که به یک دغدغه برای همه کسانی که می خواهند سایتی برای خود و یا کسب و کار اینترنتی خود داشته باشند تبدیل شده است.
چون امروزه استفاده از اینترنت افزایش پیدا کرده و پیر و جوان خواه و ناخواه به جستجوی مطلبی در یک وبسایت نیاز پیدا خواهند کرد پس یادگیری طراحی وبسایت می تواند برای راه اندازی یک کسب و کار مفید باشد. اما چطور سایت طراحی کنیم؟ چگونه سایتی حرفه ای طراحی کنیم تا بتوانیم از پتانسیلهای دنیای وب و درآمد قدرتمند آن استفاده کنیم.
به طور مثل این روزها اکثر کسب و کارها و مخصوصا فروشگاهها به فروش اینترنتی روی آوردهاند. به همین دلیل آموزش طراحی سایت فروشگاهی خواهان زیادی دارد.
در این مقاله قصد داریم برای همه کسانی که می خواهند وارد این حوزه شوند و برای خود سایتی طراحی کنید یک نقشه راه نمایش داده و راهنمایی هایی در جهت طراحی یک وبسایت حرفه ای ارائه کنیم.
آنچه در این مطلب میخوانید:
مقدمه
همواره برای طراحی حرفه ای و تخصصی یک سایت می توانید مبلغی را به طراحان سایت ها و یا شرکت های طراحی و توسعه وب بدهید که این کار را برایتان در کوتاه ترین زمان ممکن انجام دهند، اما اگر خودتان بیاموزید که سایتی را طراحی کنید خیلی بهتر می شود.
در دنیای دیجیتال مارکتینگ یکی از روش های حضور در فضای آنلاین، راه اندازی یک وبسایت حرفه ای است ، بی شک اهمیت بالای یادگیری طراحی سایت بر روی گسترش کسب و کار و ارتقای هویت بصری برند نیز بر هیچ کسی پوشیده نیست.
جالب این جاست که با یادگیری طراحی وب سایت با وردپرس و یا سایر سیستم های مدیریت محتوا نظیر جوملا و دروپال که ساده تر از کدنویسی های طولانی می باشند می توانید به طراحی وبسایت های فروشگاهی نیز بپردازید و با کمترین بودجه به درآمد نیز دست یابید.
پیش نیاز های آموزش طراحی وب سایت
چگونه سایت طراحی کنیم ؟ چگونه سایتی حرفه ای طراحی کنیم که همه نیازهای ما را پاسخگو باشد؟ آیا می توانیم در کمتر از یک روز سایت فروشگاهی طراحی کنیم؟
تمامی این ها سوالاتی است که ممکن است برای شما هم پیش بیایند ولی جای هیچ نگرانی نیست چون می خواهیم بگوییم که درست آمدید و می توانید تمامی این کارها را به ساده ترین شکل ممکن در کمتر از یک روز نیز انجام دهید.
پیش نیاز های آموزش طراحی وبسایت ، یادگیری زبان های برنامه نویسی تحت وب می باشد که به دو دسته زیر تقسیم می شوند:
- client side (سمت کاربر) زبان هایی که صرفا فقط برای نمایش دادن به کاربر کدنویسی می شوند (در اصطلاح، فرانتند نیز می گویند) که برای بارگذاری و اجرای آن ها نیاز به سرور نیست و می توانید حتی با notepad نیز صقحاتی از سایت را طراحی کنید.
- server side (سمت سرور) به زبان هایی نیز که برای بارگذاری صفحات نیازمند سرور بوده (به اصطلاح بک اند نیز می گویند) صفحات سایت ها را داینامیک می کنند و می توانید با آن ها ریز جزئیات و عملکرد هایی که در پشت صحنه سایت اتفاق می افتد را تعریف کنید زبان های تحت سرور می گویند.
یادگیری frontend و backend قطعا زمان زیادی را از شما خواهد گرفت به همین دلیل است که CMS هایی مانند وردپرس، دروپال و جوملا نیز به وجود آمدند که پکیجی کامل از هر دو زبان برنامه نویسی را در خود جای داده و صفر تا صد ساخت یک سایت را می توانید به کمک یادگیری هر یک از این cms ها به انجام برسانید.
چطور سایت طراحی کنیم ؟
اولین قدم برای طراحی و آموزش ساخت سایت که مطابق با نیازهای شما سفارشی سازی شده باشد داشتن دانش کلی در زمین مفاهیم سرور و هاست می باشد.
شما باید تفاوت های سرور و هاست و نحوه خرید آن ها همچنین اطلاعاتی نیز درباره دامین و آدرس سایت داشته باشید، (بیشتر بخوانید: هاست چیست و چگونه هاست انتخاب کنیم؟) بعد می توانید یکی از زبان های برنامه نویسی تحت وب را آموزش ببینید تا بتوانید سایتی زیبا و درآمدزا راه اندازی کنید.
لازم به ذکر است که نیاز نیست تمامی این زبان ها با هم یاد گرفته شوند چون در بازارکار سایت سازی نکات مهمتری نیز مانند سئو و بهینه سازی سایت وجود دارند که باید برای آنها نیز وقت گذاشته شود. در حقیقت آموزش طراحی تنها به معنای نحوه راه اندازی سایت نیست. شما باید با سایر جنبههای مربوط به وبسایت را یاد بگیرید تا طراحی شما هم متناسب با آن انجام شود.
البته اگر به فعالیت در این حوزه تمایل دارید و می خواهید طراحی سایت انجام دهید آموزش ها برای شما هم مفید می باشند به شرطی که با دقت از مطالب گفته شده استفاده کنید.
در ادامه بهترین زبان های برنامه نویسی تحت وب که برنامه نویسان و توسعه دهندگان وب باید با آن ها آشنایی داشته باشند معرفی شده اند و سپس توضیحاتی نیز در خصوص سیستم وردپرس خدمتتان عرض کرده ایم و مزایای استفاده از وردپرس را حضورتان اعلام داشته ایم.
زبان های برنامه نویسی تحت وب
برنامه نویسان وب به دوسته کلی تقسیم می شوند:
- Frontend Developers
- Backend Developers
به برنامه نویسی جلو (شکل ظاهری) سایت یعنی محلی که در معرض دید کاربراست ، برنامه نویسی فرانتند می گویند.
و برنامه نویسی آن قسمت هایی که عملکرد دکمه ها و یا المان های موجود در سایت را تعریف می کند توسط توسعه دهنده بکند سایت انجام می شود از جمله زبان های php java asp را می توان جزو این دسته دانست.
یادگیری html
زبان نشانه گذاری فرا متنی که معنی مخفف آن یعنی hyper text markup language می باشد اولین چیزی است که باید دانش کلی در آن کسب کنید.
یکی از اجزای جدایی ناپذیر و یار میشگی طراحی سایت ها html است و جالب ایناستکه خیلی ا ان را زبان برنامه نویسی می پندارند ولی زبان نشانه گذاری می باشد.
یادگیری css
css لایه دوم آموزش این حوزه می باشد و استایل و شکل ظاهری وب سایت ها به کمک Casacading Style Sheets به معنی الگوهای آبشاری انجام می شود. شما با یا دگیری css می توانید سایر متن و پس زمینه و کلی از المان های طراحی وبسایت ها را که قبلا به کمک html کد نویسی کرده اید شمایل دهید و زیبایی سازی کنید.
یادگیری javascript
جاوااسکریپت لایه سوم از فرانتند است که یادگیری آن برای تعامل با کاربر مناسب می باشد زیرا پویایی و داینامیک بودن صفحات وب در اختیار این زبان برنامه نویسی تحت وب می باشد.
در واقع javascript می تواند به تنهایی کنترل تمامی عناصر سایت را بدست بگیرد.
فریمورک های تحت وب که بر پایه جاوااسکریپت کدنویسی شده اند نیز بسیار است و کاربرد های متنوعی دارند از جمله کتابخانه های مشهور jquery و angular و react و nodejs را می توان نام برد.
زبان های برنامه نویسی backend
بکند سایت در واقع آن قسمتی است که قابل مشاهده برای کاربران سایت نمی باشد ولی وظیفه کنترل منطق و عملکرد های سایت را بر عهده دارد.
برای مثال در طراحی سایت های فروشگاهی هنگامی که بر روی دکمه خرید کلیک می کند محصول مورد نظر در سبد خرید او اضافه می شود و او در ادامه می تواند پس از پرداخت هزینه محصول اقدام به خرید آن نماید. اینها نکاتی است که در آموزش طراحی وبسایت فروشگاهی باید به آن توجه داشته باشید.
این خود نمونه کوچکی از کدنویسی بک اند سایت بود که لازم دانستیم خدمتتان مثال بزنیم.
یادگیری php
یکی از زبان های برنامه نویسی پشت سایت (بکند) php می باشد که بسیاری از سیستم های مدیریت محتوا نیز از جمله wordpress با این زبان کدنویسی شده اند. زبان Php پراستفادهترین زبان در آموزش طراحی وبسایت با وردپرس است.
پس از آموزش کدنویسی با php توصیه می کنیم تا از فریمورک های مطرح این زبان تحت وب مانند لاراول نیز بهره ببرید چون آموزش فریمورک لاراول باعث می شود تا بتوانید سای خود را به سریعترین شکل ممکن طراحی کنید و بسیار ساده تر از php وبسایت خود را کدنویسی کنید.
یادگیری java
علاوه بر طراحی سایت در طراحی بازی های کامپیوتری و یا حتی زبان بسیاری از سیستم عامل های گوشی های هوشمند موبایل زدپایی از جاوا مشاهده می شود و شما می توانید برای آموزش سایت خود را نیز آموزش ببینید.
یادگیری asp.net
زبان ASP.net توسط شرکت مایکروسافت ارائه شده است. تا چندین سال پیش کمتر کسی بود که به زبان asp.net آشنایی داشت و می توانست آن را آموزش بدهد.
این زبان، مخفف عبارت Active Sever Page است که این نام مزیت استفاده از این زبان را نیز نشان می دهد به طوری که وبسایت های طراحی شده با زبان asp به گونه ای است که می توانید تمامی ابزارهای لازم برای طراحی رابط کاربری و همینطور کدنویسی وب را با این زبان را در محیط ویژوال استودیو داشته باشید.
CMS چیست؟
طراحی وبسایت ها عملا به کمک cms ها کار بسیار سهل و آسانی شده است تا جایی که اگر علاقه ای به کدنویسی ندارید و یا می خواهید در کمترین زمان ممکن، سایتی را بالا آورده و شروع به درامدزایی کنید می توانید آموزش طراحی سایت با وردپرس در کمتر از یک روز سایتی را راه اندازی کنید.
cms بر گرفته از Content management System است که به معنی سیستم مدیریت محتوا می باشد، سیستم مدیریت محتوا یک پکیج نرم افزاری است که فرانتند و بکند در یک پکیج نرم افزاری جمع شده اند و کار شما را در راه اندازی کامل و صفر تا صد سایت راحت می کند.
اگر شما هم فکر می کنید که برای داشتن یک لیوان شیر نیاز است که یک گاو خریداری شود ادامه این مطلب را مطالعه نکنید. (😜😊)
علت استفاده ما از این ضرب المثل، صرف زمان طولانی برای یادگیری زبان های برنامه نویسی تحت وب برای تبدیل شدن به یک فول استک دولوپر (full stack developer) می باشد.
اگر بخواهید تمامی این زبان های برنامه نویسی تحت وب را بیاموزید فکر می کنید چند سال بعد می توانید سایتی را طراحی کنید و یا دیگر وقتی خواهید داشت که به بازاریابی و برندینگ کسب و کار خود بپردازید؟
پس به عنوان نصیحت بهتر است از cms های آماده استفاده کنید که برای طراحی سایت های فروشگاهی و طراحی حرفه ای سایت های مختلف کاربرد فراوانی دارند و باعث صرفه جویی در زمان طراحی می شوند.
وجود سایت های بسیار در بستر اینترنت باعث شده است تا برخی بر این باور باشند که این بازار اشباع شده است و دیگر نمی توانند در این بازار رقابتی جایی داشته باشند.
بهتر است برای این که دچار چنین اشتباهی نشوید در ابتدا شروع به یادگیری طراحی سایت با وردپرس بکنید زیرا علاوه بر این که میزان کدنویسی کمتری دارد مزایای بسیاری نیز دارد که در این مقاله به توضیح آن ها نیز خواهیم پرداخت.
آموزش طراحی سایت با وردپرس
پروسه طراحی سایت به وسیله ابزارهای آماده موجود بسیار ساده تر از قبل شده است به نوعی که در کمترین زمان حتی در چند ساعت یک سایت به کمک cms ها ساخته و آماده می شوند.
سیستم های مدیریت محتوای متنوعی وجود دارند از جمله دروپال و جوملا که آن ها هم قوی هستند و می توانید از آن ها بهره ببرید، اما ممکن است برایتان جای سوال باشد که چرا اصرار در یادگیری وردپرس داریم؟
مزیت های طراحی سایت با وردپرس
سیستم مدیریت محتوای وردپرس کاملا رایگان می باشد البت با این که بسیاری از افزونه های آن ممکن است پولی باشند ولی به نسبت سایر CMS ها هزینه کمتری دارند.
جالب اینجاست که در وردپرس تعداد افزونه های رایگان خیلی بیشتر از سایر cms ها می باشد و این خود مزیتی برای اضافه کردن قابلیت های مختلف بر روی سایت طراحی شده با وردپرس محسوب می شود.
طراحی وبسایت با وردپرس بسیار راحتتر از یادگیری زبانهای برنامهنویسی است. وردپرس یک پلتفرم آماده است که به شما کمک میکند تا با کمترین دانش برنامهنویسی کار طراحی را انجام دهید. ابزارها و افزونههای مختلفی در اختیار شما قرار دارند و میتوانید از قالبهای آماده هم استفاده کنید و متناسب با کسب و کارتان آن را تغییر دهید. دوره آموزشی طراحی وبسایت با وردپرس هم توسط پارماتیک ارائه میشود و میتوانید با صرف زمان کم طراحی وب سایت را به شکلی حرفهای یاد بگیرید.
چگونه یک سایت حرفه ای بسازیم ؟
برای طراحی حرفه ای یک وبسایت لازم است در اولویت حتما html و css یادگرفته شود سپس باید یک سری اصول ریسپانسیو و واکنش گرایی یاد گرفته شود.
اگر در زمینه طراحی و توسعه وب ، مبتدی هستی می توانید در ابتدا یادگیری قدم به قدم با سایت w3schools را شروع کنید. این سایت، بزرگترین مرجع آموزشی یادگیری سه لایه اول طراحی وب و سایر زبان های برنامه نویسی تحت وب می باشد.
پس از آن که زمینه ای در html و Css و js بدست آوردید پیشنهاد ما به شما یادگیری آموزش طراحی وبسایت با وردپرس می باشد چون این سیستم مدیریت محتوا علاوه بر مزایایی که قبلا درباره آن صحبت کردیم سیستمی کاملا رایگان در اختیارتان می گذارد و می توانید به سادگی، آن را در زمان کم آموزش ببینید و شروع به طراحی کنید.
بعد از آن که تمامی مراحل ساخت وبسایت شما تکمیل شد و شما توانستید سایتی زیبا و تخصصی طراحی کنید باید مبحث مهم بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجوگر مانند گوگل را نیز بیاموزید، پس بهتر است هرچه سریعتر تصمیم به یادگیری راه اندازی طراحی وبسایت بگیرید.
برگزاری دوره آموزش طراحی سایت در تبریز
قبل از همه چیز ممکن است برایتان سوال باشد که چرا شهر تبریز؟ مگر شرکتی برای طراحی سایت در تبریز وجود ندارد که بخواهد آموزش هایی را نیز ارائه دهد؟
دوره آموزشی طراحی وبسایت که پارماتیک برگزار می کند از صفر تا صد به صورت کاملا حرفه ای شما را به یک توسعه دهنده وب تبدیل می کند.
مجموعه پارماتیک با بیش از 8 سال سابقه در طراحی انواع وبسایت های شهرهای مختلف و در حوزه های مختلف در نظر دارد دوره هایی آموزشی به منظور آموزش وردپرس در تبریز و سایر شهر های ایران به صورت آنلاین برگزار نماید.
طراحی وب سایت با پارماتیک می تواند بهترین تجربه را برای شما به ارمغان داشته باشد چون نتیجه تلاش و تجربه چندین ساله به شما آموزش داده می شوند.
اگر باز هم نگران سطح کیفیت اموزش هستید باید خدمتتان عرض کنیم که بهترین آموزشگاه طراحی وبسایت در تبریز نیز نمی تواند تا زمانی که شما نخواهید به یک طراح حرفه ای وب تبدیل شوید بهتان کمک کنند.
برای شرکت در دوره آموزشی طراحی سایت پارماتیک و کسب اطلاعات بیشتر درباره چگونگی برگزاری این دوره با ما تماس بگیرید.
جمع بندی
در دنیای دیجیتالی امروز که کسب و کارهای اینترنتی رشد بسیاری پیدا کرده اند و حتی می توان از آن ها به درآمد های بالا نیز دست یافت، متقاضیان اموزش در این حوزه نیز افزایش چشمگیری پیداکرده است.
کاربران بسیاری در فضاهای مجازی و در بستر اینترنت برای انجام بسیاری از کارهای خود از جمله برای گرفتن جواب سوال های خود و برای مشاهده عکس ها و ویدیوهای زیبا حتی شنیدن صوت ها و صدا های جدید لازم دارند تا از اینترنت استفاده کنند، درآمد طراحی وب نیز بسته به نوع سایت و کیفیت اجرایی و نسبت به سلیقه مشتری می تواند تا چند ده میلیون نیز ماهانه بالا برود.
لازم به ذکر است که داشتن یک سایت برای شروع یک کسب و کار می تواند همانند یک سکوی پرتاب عمل کند و موجب صرفه جویی در هزینه های تبلیغات و بازاریابی اینترنتی کسب و کار می شود.
پس شروع کنید و با تلاش و پشتکار به یادگیری طراحی وب سایت بپردازید و اگر به دوره های آموزشی برای طراحی سایت نیاز داشتید می توانید با ما در ارتباط باشید و یا از مشاوره های کارشناسان پارماتیک برای شروع فعالیت خود بهره ببرید. دوره آموزشی طراحی سایت پارماتیک را هم از دست ندهید. نکاتی در اینجا یاد خواهید گرفت که هیچ جای دیگری به شما گفته نمیشود.
در این مقاله سعی کردیم پیش نیازهای آموزش طراحی سایت را گفته و به معرفی چند زبان برنامه نویسی تحت وب بپردازیم لازم به ذکر است که با زبان هایی مثل پایتون و فریمورک های آن می توانید بکند سایت ، سمت سرور را کدنویسی کنید.
اگر نظر یا پیشنهادی درباره مقاله آموزشی طراحی وب سایت دارید خوشحال می شویم در قسمت نظرات با ما مطرح کنید.
مطالب زیر را حتما مطالعه کنید
بهترین ابزارهای دیجیتال مارکتینگ
نرخ تبدیل یا Conversion Rate چیست؟
آموزش گوگل وبمستر تولز (سرچ کنسول)
انواع لینکها و تاثیر آن در سئو
دیدگاهتان را بنویسید