آموزش جامع الگوریتم رنک برین گوگل – Google RankBrain
در دنیای امروزی ، کمتر کسی را می توان پیدا کرد که موتور جستجوگر گوگل را نشناسد. هر کاربری به هنگام روبرو شدن با مسئله ای، به گوگل مراجعه کرده و مشکل خود را حل می کند. اما گوگل همیشه قادر به پاسخ دادن به مسئله های ما نیست زیرا گاها با مواقعی روبرو می شویم که کاربر نمی تواند مشکل خود را توسط گوگل حل کند و به هدف مورد نظرش برسد. و این امر زمانی رخ می دهد که گوگل نتواند زبان کاربر خود را درک کرده و منظور کاربر را از جستجویش متوجه شود. جستجوگر گوگل برای حل این مشکل الگوریتم مرغ مگس خوار را معرفی کرده بود و اکنون الگوریتم جدیدی را برای کمک کردن به مرغ مگس خوار گوگل معرفی کرده است. در این قسمت از سری مقاله های آموزش سئو قصد دارم یکی دیگر از الگوریتم های گوگل یه نام الگوریتم رنک برین(RankBrain) را معرفی کنم تا بتوانم ذره ای در افزایش اطلاعات شما دست داشته باشم. الگوریتم رنک برین در 26 اکتبر سال 2015 معرفی شد و در همان سال بر کمتر از 15 درصد جستجو ها تاثیر گذاشت. در واقع گوگل با معرفی الگوریتم رنک برین، هوش مصنوعی و یادگیری ماشین را وارد کار کرد. و الگوریتم رنک برین تبدیل به بزرگترین رقیب الگوریتم اصلی موتور جستجوگر گوگل شد. ممکن است اطلاعاتی پیرامون اینکه هوش مصنوعی و یادگیری ماشین چه مفاهیمی هستند نداشته باشید. با پارماتیک همراه باشید تا امروز نیز درمورد یک الگوریتم جالب و آینده دار صحبت کنیم.
هوش مصنوعی در الگوریتم رنک برین چیست؟
هوش مصنوعی یا همان AI در واقع هوشی است که یک ماشین و یا یک سیستم را به تصمیم گیری در شرایط مختلف قادر می سازد. و به واسطه آن یک دستگاه می تواند رفتار های انسان گونهای از خود نشان دهد. هوش مصنوعی در الگوریتم رنک برین نیز به همین مفهوم است. در واقع گوگل الگوریتمی ساخته است که به هنگام قرارگیری در شرایط مختلف، می تواند همانند انسان تفکر(پردازش) کرده و پس از تصمیم گیری، آن را عملی سازد. مفهوم دیگری که قبل از تعریف الگوریتم رنک برین گوگل باید بدانید، مفهوم یادگیری ماشین(Machine Learning) است که در زیر برایتان توضیح داده ام.
مفهوم یادگیری ماشین(Machine Learning) در رنک برین
یادگیری ماشین که یکی از ویژگی های گنجانده شده در الگوریتم گوگل رنک برین است، از شاخه های هوش مصنوعی بوده و به سبب آن، الگوریتم رنکبرین گوگل قادر به یادگیری مفاهیم است. در حقیقت الگوریتم رنک برین می تواند تجربیاتی را که از جستجو های کاربران بدست می آورد مورد پردازش قرار داده و از آن، اعمالی را یاد بگیرد و این اعمال را به هنگام ارائه نتایج جستجو ها ، برای کاران مورد استفاده قرار دهد و در نهایت بهترین نتیجه را به کاربر نمایش دهد. اگر بخواهم مثالی در این رابطه برایتان بیاورم باید اینگونه بگویم که، فرض کنید عبارتی را در گوگل جستجو کرده اید، گوگل با تجزیه و تحلیل اطلاعاتی که زا قبل بدست آورده است نتایجی را برایتان نمایش خواهد داد؛ اما کار رنک برین گوگل فقط به اینجا ختم نمی شود. موتور جستجوگر گوگل تمام اعمالی که شما در صفحه نتایج انجام می دهید از جمله اینکه، وارد کدام سایت می شوید ، چه مدت زمانی را در داخل سایت مورد نظر می مانید، نحوه اسکرول کردن شما و … را زیر نظر قرار میگیرد و اعمال شما را در حافظه خود نگه می دارد تا در زمان نمایش نتایج به کاربری دیگر، از این اطلاعات استفاده کند.
حال که دو مفهوم پدر و پسر، هوش مصنوعی و یادگیری ماشین را درک کردید، بهتر است به سراغ تعریف و تشریح چیستی این الگوریتم برویم.
الگوریتم رنک برین گوگل چیست؟
الگوریتم رنک برین، الگوریتمی است که قادر به یادگیری، تصمیم گیری و تغییر مرتب سازی نتایج است. گوگل در دوران ابتدایی این الگوریتم، اطلاعات پایه ای بسیاری را بر روی این الگوریتم پیاده سازی کرد تا الگوریتم رنک برین بتواند به کمک این اطلاعات، جستجو های کاربران را مورد تفسیر قرار داده و بر روی آن ها پردازش های مناسب را انجام دهد.
اما کاری که الگوریتم رنک برین انجام می دهد بسیار پیچیده تر از آنی است که نشان می دهد. زیرا شما اطلاعاتی را که در اختیار این الگوریتم قرار می دهید بیش از چند کلمه نیست!!! البته درست است که اطلاعاتی که این الگوریتم از شما دریافت می کند تنها از طریق نوار جستجویی که کاربر در آن تایپ می کند نیست و رفتارهای کاربران را از ابتدای جستجو تا پس از وارد شدن به سایت مورد نظر، زیر نظر می گیرد. با این گفته ها نمی توان به پاسخ این مسئله رسید که الگوریتم رنک برین چگونه با این اطلاعات بسیار اندک کار می کند. نیم نگاهی به تصویر زیر بیندازید:
در تصویر بالا من کلمه مسابقات لیگ برتر را در گوگل جستجو کردم و گوگل برنامه مسابقاتی را که تقریبا سه ماه بعد اتفاق خواهد افتاد را به من نمایش داد. الگوریتم رنک برین زمانی به کار می افتد که الگوریتم هسته گوگل نتواند منظور کاربر را به اندازه کافی درک کند و نتیجه دلخواه کاربر را به او نمایش دهد. اما پردازش این اطلاعات نیز به این سادگی ها هم نیست؛ برای مثال همان گونه که در تصویر بالا نمایش دادیم گوگل از کجا باید تشخیص دهد که منظور ما از جستجوی کلمه ” مسابقات لیگ برتر ” چیست؟ مسابقات لیگ برتر سال پیش؟ قوانین مسابقات لیگ برتر؟ تاریخچه مسابقات لیگ برتر؟ یا قهرمان مسابقات لیگ برتر؟ با وجود همه این سوالات ، الگوریتم رنک برین چرا برای ما برنامه 3 ماه بعد بازی های لیگ برتر را نشان داد؟ در حالی که می توانست نتایجی برای هر یک از سوالات ذکر شده بیاورد؟ گوگل رنک برین با در نظر گرفتن تمام این سوالات و احتمالات، بهترین نتیجه ای را که انتخاب کرد، جدول برنامه بازی های لیگ برتر بود! اما چرا؟ و چگونه؟ در حقیقت الگوریتم رنک برین با زیر نظر گرفتن رفتار کاربران دیگر در زمان جستجوی این عبارت ( مسابقات لیگ برتر )، آن نتیجه ای را که اکثریت کاربران توانسته اند با آن بیشتر ارتباط برقرار کنند و کاربران بیشتری نیز بر روی آن کلیک کرده اند، در حافظه خود نگه می دارد و یاد می گیرد که به هنگام جستجوی این کلمه، کدام نتایج دارای خواستار و محبوبیت بیشتری در میان کاربران هستند تا آن نتایج را به مخاطبان خود نمایش دهد.
شما هم متوجه نشدید الگوریتم رنک برین چه وظایفی دارد؟
حال اگر پس از تعریف و مثال هایی که از الگوریتم رنک برینبرایم آوردیم باز هم متوجه نشدید که رنک برین گوگل دقیقا چه وظایفی را بر عهده دارد، باید عرض کنم که طبیعی است. تنها کسانی می توانستند اندکی از وظایف را درک کنند که از پیش مطالعه ای در این زمینه داشتند. پس آماده باشید تا با هم به تشریح کامل وظایف الگوریتم رنک برین بپردازیم و با آن ها آشنایی یابیم.
1. مراقب رفتار و کلماتی که جستجو می کنید، باشید.
با خواندن این عنوان شاید اندکی تعجب کنید اما بهتر است بدانید که الگوریتم رنک برین پس از آغشته شدن به هوش مصنوعی و یادگیری ماشین، انقلابی در میان تمام الگوریتم های منتشر شده توسط گوگل محسوب می شود. لذا وقتی شما قصد انجام جستجویی را دارید، با یک فرد باهوش روبرو هستید نه صرفا یک ربات هوشمند!
اجازه دهید منظورم را واضح تر بیان کنم؛ فرض کنید شغل شما طراحی با فتوشاپ است و کلا در حیطه گرافیک و طراحی فعالیت می کنید و همچنین اکثر جستجو هایتان نیز در این حیطه می باشد. الگوریتم رنک برین تمام جستجو ها و رفتار های شما را به خاطر می سپارد تا به هنگام جستجوی دوباره ، هر نتیجه ای را که مرتبط با جستجو های قبلی شما باشد برایتان نمایش دهد، برای مثال نتایج مرتبطی که در این شرایط احتمالا برایتان نشان خواهد داد مطالبی همچون ، طراحی لوگو، طراحی کارت ویزیت ، آموزش فتوشاپ ، آموزش طراحی لوگو و… خواهد بود. در حالت کلی نزدیکترین موضوعات به گرافیک و عکاسی را نشان خواهد داد. الگوریتم رنک برین این قدرت و توانایی را دارد تا رفتار شما را حتی بعد از وارد شدن به یک سایت تفسیر کند. هر عملی که داخل سایت انجام می دهید را مورد بررسی قرار خواهد داد؛ به عنوان مثال اینکه بر روی چه لینک هایی کلیک می کنید و یا کلا به دنبال چه نوع موضوعاتی هستید را در جعبه های اطلاعاتی خود ذخیره می نماید.
2. نتایج چقدر نامرتب شده اند!
شما در جستجو هایتان به دنبال هر موضوعی که باشید، اعمال و علایقتان توسط الگوریتم رنک برین گوگل ثبت و ضبط می شود و در جستجو هایی که بعد ها در گوگل انجام خواهید داد، نتایج طبق همین علایق شما مرتب سازی خواهند شد. اگر موضوعی را در لپتاپ خود و همان موضوع را در لپتاپ یکی از دوستانتان جستجو کنید، ممکن است سایتی را در جایگاه های متفاوتی مشاهده کنید! برای مثال اگر شما ” الگوریتم پاندا ” را جستجو کنید، ممکن است در لپتاپ شما سایت پارماتیک در ردیف سوم و در لپتاپ دوستتان در ردیف ششم قرار داشته باشد!
و خلاصه بگویم که الگوریتم رنک برین با گرفتن اطلاعاتی از کاربر و تفسیر آن ها، نتایج موتور جستجوگر گوگل را دستکاری کرده و شروع به مرتب سازی می کند.
3. همیشه و همه جا توسط رنک برین تحت نظر هستید!
از وظایفی که الگوریتم رنک برین خارج از صفحه نتایج بر عهده دارد، بررسی رفتار کاربران به هنگام ورود به وب سایت است. هنگامی که وارد یک وبسایت می شوید، مطالب، عنوان ها و موضوعات فراوانی را مشاهده می کنید. ممکن است شما به مطالعه مطالب موجود در همان صفحه بسنده کنید و در طرفی دیگر نیز ممکن است پس از اتمام مطالعه و یا قبل از آن بر روی عنوان و یا لینکی که توجه شما را به خود جلب کرده، کلیک کنید. در اینگونه موارد الگوریتم رنک برین به حافظه خود می سپارد که شما به آن موضوع علاقه مند هستید. حتی در مواقعی شاید برایتان اتفاق بیفتد که بلافاصله پس از وارد شدن به سایتی، آن سایت را ترک کنید. در این وضعیت نیز رنک برین گوگل با استفاده از هوش خود درک می کند که سایت مورد نظر نیاز شما را برطرف نکرد. حتی بعد از مدتی اگر همان کلمه را جستجو کنید، گوگل سایت مورد نظر را در ردیف ها یا صفحات پایین تر نشان خواهد داد و حتی ممکن است کلا برایتان نمایش ندهد.
با فاکتور های رتبه بندی گوگل آشنا شوید!
صفحه نتایجی که کاربر پس از جستجو مشاهده می کند، شامل سایت هایی است که بر اساس فاکتور ها و فیلتر هایی توسط الگوریتم موتور جستجو مرتب شده اند. گوگل بیش از 200 فاکتور برای مرتب سازی را نام برده است که سایت ها در صفحه نتایج بر اساس این فاکتور ها مرتب سازی و رتبه بندی می شوند. الگوریتم رنک برین سومین فاکتوری است که رتبه سایت ها را مشخص می کند. قابل توجه است که محتوا و لینک ها به ترتیب فاکتور های اول و دوم در تعیین رتبه سایت ها هستند و صفحه نتایج قبل از نمایان شدن به کاربر، از این فیلترها و فاکتور ها می گذرد. از آنجایی که تعداد این فاکتور ها بسیار زیاد است و نمی توان همه آن ها را لزوما در این مطلب نام برد، تعداد اندکی از آن ها را در زیر برایتان آورده ام:
- طول عمر دامنه سایت
- تاریخچه دامنه وبسایت
- طول محتوا های تولید شده
- سرعت بارگذاری صفحات
- حجم تصاویر استفاده شده در صفحات
- نظرات کاربران و…
چگونه الگوریتم گوگل رنک برین را به لیست دوستان خود اضافه کنیم؟
می خواهم برای شما روش ها و تکنیک هایی را بیان کنم که به کمک آن ها بتوانید با الگوریتم رنک برین سازش کنید. در مطالب گفته شده در بالا، دریافتید که الگوریتم رنک برین رفتار کاربران را زیر نظر دارد. پس عامل مهمی که می تواند برای رنک برین تعیین تکلیف کند، رفتار کاربران است. برای سازش و دوستی با رنک برین گوگل باید به فکر تغییر رفتار کاربران باشیم. اما چگونه؟
برای تغییر رفتار کاربران در صفحه نتایج، 4 عامل مهم دست اندر کار هستند. شما می توانید با به کار بردن اندکی خلاقیت در تغییر این 4 عامل، سبب شوید تا کاربر به هنگام مشاهده آن ها، ترغیب شده و وارد سایت شما شود. اما زمانی که کاربر وارد سایتتان شد، شما موفق به اتمام 80 درصد کارتان شده اید و 30 درصد بقیه کارتان نیز به داخل سایتتان مربوط می شود.
1. عنوان مقاله
به جرئت می توانم بگویم، اولین عاملی که در صفحه نتایج مورد توجه کاربر قرار می گیرد، عنوان مطلب و مقاله شماست. عنوان مطلب باید مرتبط با متن مقاله تان باشد و همچنین به قدری جذاب باشد تا کاربر ترغیب شده و بر روی آن کلیک کند. درست است که موضوع مقاله شما عاملی بسیار مهم بر تغییر رفتار کاربران است اما کافی نیست. البته نکته قابل توجه اینجاست که هشتاد درصد سعی و تلاش های شما برای این است که کاربر بر روی لینک سایتتان کلیک کند. و پس از آن باید بر روی صفحات لندینگ سایتتان کار کنید تا کاربر پس از ورود، سایتتان را ترک نکند.
2. لینک مقاله
لینک مقاله شما نیز از عواملی است که توسط کاربر قابل مشاهده است و می تواند در صورت جالب بودن کاربر را ترغیب کرده و همچنین درصورت زشت و طولانی بودن تاثیر منفی بر روی کاربر بگذارد. البته درست است که درصد بسیار کمتری از کاربران به لینک مطلب توجه می کنند، اما بخاطر آن درصد کم هم که شده، در لینک گذاری های مطالبتان دقت کنید. زیرا که همین درصد کمی از کاربران که اندکی توسط لینک مقاله تان تشویق به کلیک شوند، توسط الگوریتم رنک برین شناسایی شده و رنک برین نیز دید fijvd به سایت شما خواهد داشت.
3. امتیاز مقاله(کد های اسکیما)
یکی از امکانات بسیار مهمی که در اختیار سئوکاران سایت ها قرار دارد، امکان استفاده از کد های اسکیما است. تجربه نشان داده است که بیشتر کاربران پس از مشاهده صفحه نتایج، اغلب بر روی مطالبی کلیک می کنند که دارای ریتینگ(امتیاز دهی) می باشند. حتی اگر دو سایت دارای ریتینگ باشند آن که امتیازش بالاتر است، هدف کاربران قرار می گیرد. در حقیقت کد های اسکیما سبب می شوند تا کاربر وارد سایت شما شود و در نتیجه آن، سایتتان مورد توجه الگوریتم رنک برین قرار گیرد.
4. توضیحات متا
توضیحات متا (Meta Description) یکی از عوامل تاثیر گذار چه بر روی سئوی سایت شما و چه بر افزایش کلیک توسط کاربر می باشد. متنی که ما در توضیحات متا قرار می دهیم می تواند باعث شود که کاربری جذب سایت ما شود و اگر توضیحات ما کافی و جذاب نباشد می تواند باعث از دست دادن مخاطبان ما شود.
تا به اینجا هر چهار عاملی که گفته شد فقط در صفحه نتایج بودند و به دلیل اینکه توسط کاربران قابل مشاهده هستند، وظیفه ای اساسی در جذب کاربر را داشتند.
اما پس از این 4 عامل، موارد دیگری نیز وجود دارند که شما می توانید با انجام آن ها باعث شوید تا سایتتان توسط رنک برین گوگل ، در صفحه نتایج در ردیف های بالاتر مرتب سازی شود.
5. تجربه کاربری(UX)
تجربه کاربری مجموعه کارها و اعمالی است که با انجام آن ها کاربر را در داخل سایت مشغول می کنید و کاربر نیز از سپری کردن زمان در وب سایت شما لذت می برد. اگر بخواهم مثالی در این مورد برایتان بیاورم اینگونه می گویم که، فرض کنید فرمی را جهت ارتباط با مشتریان در سایت قرار داده اید. رفتار کاربر به هنگام مشاهده فرم از دو حالت خارج نیست. یا فرم را پر می کند و یا از پر کردن فرم چشم پوشی می کند. اینکه شما چه اطلاعاتی را از کاربر طلب می کنید بسیار مهم است. برای مثال اگر شما فرمی داشته باشید که در آن از کاربر درخواست نام، تلفن، ایمیل، کد ملی و … را کرده باشید، شاید کاربر علاقه ای به پر کردن این نوع فرمی را نداشته باشد. زیرا شما در این نوع فرم هم اطلاعات بیشتری از کاربر می گیرید و هم وقت بیشتری! اما در طرفی دیگر شما می توانید فقط با گرفتن نام و ایمیل کاربر، فرمی پر بازده در سایت خود داشته باشید. پر کردن فرم توسط کاربر نیز تاثیر زیادی برای جلب نظر الگوریتم رنک برین دارد. چون کاربر برای پر کردن فرم مدت زمانی را در سایت شما سپری می کند.
بیشتر بخوانید: الگوریتم کبوتر گوگل چیست؟
صفحه نتایج پُر امکانات به لطف رنک برین گوگل
الگوریتم رنک برین جدا از کارها و وظایفی که دارد، همچنین زیبایی ها و امکانات اضافی بیشتری را در صفحه نتایج به وجود آورده است تا کاربران را هر چه سریع تر به هدفی که می خواهند برساند. در زیر به چند مورد از این امکانات اشاره کرده ام تا با آن ها آشنا شوید. البته برخی از این امکانات هنوز برای زبان فارسی فعال نشده اند و فقط قابل نمایش برای جستجو های انگلیسی زبان طراحی شده اند.
1. “همچنین افراد می پرسند”!
بیایید با هم جمله “How to Design a Logo” (چگونه یک لوگو طراحی کنیم) را در گوگل سرچ کنیم.
پس از جستجوی آن جمله به صفحه نتایج منتقل می شوید. در صفحه نتایج در کنار نتایجی که مشاهده می کنید، قسمتی به نام “همچنین افراد می پرسند” توجه شما را به خود جلب خواهد کرد. این قسمت یکی از امکاناتی است که الگوریتم رنک برین در اختیار شما می گذارد. گوگل رنک برین در این قسمت سوالات مشابهی را که بقیه کاربران از گوگل پرسیده اند، برایتان نشان خواهد داد. همچنین اگر بر روی یکی از این موارد کلیک کنید، برای مثال من بر روی مورد سوم “What is the best free logo maker” کلیک کردم و با منظره زیر روبرو شدم:
قسمت پرسشی که بر روی آن کلیک کردم، برای من باز شد و نتایجی در رابطه با پرسش جدید و همچنین پرسش های مرتبط(با فلش نشان داده شده اند) دیگری را برای من به نمایش گذاشت. بر روی هر کدام از پرسش های جدید که کلیک کنید، باز هم به همان نتایج مرتبط با پرسش و پرسش ها و سوالات مرتبط دیگری را برایتان نشان خواهد داد.
2. رتبه صفر گوگل(featured snippet)
رتبه صفر گوگل جعبه ایست که گاهی اوقات بسته به جستجویی که کرده اید، برای کاربر راه کاری را ارائه می دهد و مراحل انجام آن کار را داخل جعبه ای به نام “featured snippet” یا همان رتبه صفر گوگل، به کاربر نمایش می دهد. در تضویر زیر پس از جستجوی کلمه “how to install linux”(چکونه لینوکس نصب کنیم)، با منظره زیر روبرو خواهید شد:
متها و روش هایی که در تصویر بالا مشاهده می کنید، توسط الگوریتم رنک برین از سایت ویکی هاو استخراج شده و در صفحه نتایج به کاربر نمایش داده می شود. این ویژگی سبب می شود تا کاربر با مطالعه این متد ها در همان صفحه نتایج، دیگر وارد سایت نشود و سریع تر به هدف خود دست پیدا کند.
3. People Also Search (همچنین افراد جستجو می کنند)
اگر شما جستجویی در گوگل انجام دهید. پس از مشاهده نتایج وارد وب سایتی شده و پس از گذشت مدت زمان اندکی به صفحه نتایج بازگردید، الگوریتم رنک برین در زیر عنوان سایتی که داخلش بودید، جعبه ای را با عنوان “People also search for” برای شما نشان خواهد داد. اما چرا؟
وقتی که شما سایتی را پس از مدت زمان بسیار کوتاهی ترک می کنید، الگوریتم رنک برین در می یابد که شما به مقصود خود در سایت مورد نظر نرسیدید. به همین دلیل باکسی را برایتان نمایش می دهد که جستجو های مرتبط کاربران دیگر را در آن قرار داده شده است. تا در صورتی که جستجوی دقیقی را انجام نداده باشید، حداقل بتوانید از پارت “People also search for” کمک گرفته باشید.
مواردی که در بالا گفته شدند ویژگی ها و امکاناتی بودند که الگوریتم رنک برین تا به امروز، به صفحه نتایج اضافه کرده است.
جمع بندی کنیم
من در این مقاله، رنک برین گوگل که جزو یکی از مهم ترین الگوریتم های گوگل می باشد را برایتان معرفی کردم. و همچنین سعی کردم هر چیزی که درمورد الگوریتم رنک برین وجود دارد برایتان تشریح کنم. اگر این مقاله را تا آخر مطالعه کردید، مطمئنا اطلاعات جدیدی فراگرفتید. از مهم ترین ویژگی هایی که الگوریتم رنک برین دارا بود، دو ویژگی هوش مصنوعی و یادگیری ماشین بود که از آن دو به عنوان پدر و پسر یاد کردیم. سپس به تعریف چیستی و چگونگی عملکرد رنک برینگوگل پرداختیم. بعد از اینکه با وظیفه الگوریتم رنک برین آشنا شدیم، این فکر به ذهنمان خطور کرد که چگونه می توانیم بین سایتمان و رنک برین گوگل رابطه ای دوستانه ایجاد کنیم! در اتمام این تعریف ها و تمجید ها، به زیباتر شدن صفحه نتایج به لطف الگوریتم رنک برین اشاره کردم که رنک برین گوگل با افزودن امکانات بیشتر به صفحه نتایج، موجب راحتی هر چه بیشتر کاربران شده است.
خلاصه اینکه به کمک هم توانستیم یک مقاله کامل دیگر درمورد الگوریتم رنک برین گوگل را مطالعه کنیم و به کتابخوانه دانش خود یکی دیگر از الگوریتم های سئو گوگل را اضافه کنیم. اگر مطلبی بوده است که به آن اشاره نکردم و یا اشکالی یا ایده و نظری در مورد این مقاله دارید، می توانید در دیدگاه ها نظر و ایده خود را هم برای ما و هم برای دیگر دوستان به اشتراک بگذارید و تاجایی که می توانید این مقاله را با افرادی که به آن نیاز دارند به اشتراک بگذارید.
منابع:
All about the Google RankBrain algorithm
مطالب زیر را حتما مطالعه کنید
بهترین ابزارهای دیجیتال مارکتینگ
نرخ تبدیل یا Conversion Rate چیست؟
آموزش گوگل وبمستر تولز (سرچ کنسول)
انواع لینکها و تاثیر آن در سئو
1 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
سلام خسته نباشید این کدهای اسکیما مثلا چه کدهایی هستن؟ میشه کد های اسکیما رو هم توضیح بدین خیلی جالب توضیح دادین رنک برینو